matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asymptoty problem
Betti:
asymptoty
1+lnx
y=
x
Df:x∊(0,
∞
) liczę pionową
1+ln0
−
∞
limx→0− [
]=[
]=?
0
0
no i dalej nie wiem co robic, nie mam takiego "dzielenia" we wzorach, co z tym zrobic ?
29 sty 14:53