matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dddd
k.king199:
Otrzymałem takie rozwiazanie zadania, ale ja nadal nie wiem co mam z tym zrobic.. a2+b2=(3√41)
2
a2+c2=(3√21)
2
b2+c2=(6√11)
2
28 sty 21:46
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/forum/183247.html
28 sty 21:51