matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o podpowiedź jakt o zrobić
Letty:
Wyznacz zbiór wartości f−cji f(x)=5 − 2sin
2
x, x∊R
28 sty 20:46
M:
12 sty 20:48
M:
28 sie 20:04
Betty:
2sin
2
x=1−cos(2x) to f(x)= 4+cos(2x) −1≤cos(2x)≤1 | +4 3≤4+cos(2x)≤5 3≤f(x)≤5 ZW
f
= <3,5>
28 sie 21:43