matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory - problem
Maciaszek:
Dane są zbiory A, B, C, D. Ilości ich elementów to odpowiednio: |A| = 10 |B| = 12 |C| = 5 |D| = 20 Policzyć: (A∪B∪C)∩D
28 sty 16:49
Maciaszek:
pomocy
28 sty 19:23