matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
szereg
Wojtek:
Wykreślić funkcje f(x)=4x 0<x<10 ω=2l=10 rozwinąc ja w szereg Fouriera. Jak to roziazać?
28 sty 13:43
Wojtek:
P*O*M*O*C*Y
28 sty 15:37
Wojtek:
Wie ktoś jak to ruszyć?
30 sty 14:54