matematykaszkolna.pl
:( ola: koniec moich ferii, jutro szkoła, pomozcie pocieszcie !emotka
27 sty 19:49
ICSP: za odrobiłeś lekcje na jutro już ?
27 sty 19:50
ola: no odrobiłam ale sie bojeemotka bo zawsze mnie takie wielki stres ogarnia
27 sty 19:51
Dominik: a mi sie ferie zaczynaja i sie ciesze, bo wreszcie mam czas zeby sie uczyc. emotka
27 sty 19:52
ola: o jak fajnie masz. szczerze mówiąc to ja tez wole sie uczyc w domu niz w szkole kiedy nauczyciel poluje tylko kogo by tu mówiac kolokwialnie"ujaić"emotka
27 sty 19:53
Technik: ja też mam koniec ferii ale cieszę się
27 sty 19:57
Dominik: nauczycie nie "ujai" tego, ktory umie. emotka a w szkole po prostu robimy na lekcjach zbyt proste rzeczy, zebym mogl sie w jakikolwiek sposob do matury przygotowac.
27 sty 19:57
ola: Dominik, nie wiesz jak jest w mojej szkole. Gdy umiem a mój nauczyciel na mnie popatrzy tym swoim wzrokiem to wówczas jest mi zielono emotka
27 sty 19:59
Dominik: cwicz wiecej to nie bedzie ci zielono, a zamiast tego bedzie rozpierala ciebie duma, ze jestes przygotowana!
27 sty 20:01
ola: no właśnie chce zrobić tak jak Ty mówisz, i dzisiaj zrobiłam kilka dodatkowych zadan, emotka
27 sty 20:02
ICSP: Powinno być kilkanaście
27 sty 20:06
ola: ok, ok, tylko te zadania maja po kilkanascie podpunktów emotka
27 sty 20:07
Technik: ja przez całe ferie robiłem tylko matematykę wstawałem od 6 i do 20 robiłem zadani w tym roku mam maturę i myślę że przerobienie wszystkich zadań z matematyka.pisz dużo Ci da więc rób jak najwięcej zadań im więcej zrobisz tym lepiej emotka
27 sty 20:09
ICSP: już sie nie tłumacz. Liczymy zadania a nie podpunkty.
27 sty 20:16