matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja odwrotna
Agsga:
funkcja f(x)=lnx
2
27 sty 17:23
asdf:
nie jestem pewien, ale to chyba 2e
x
27 sty 17:35
Agsga:
y=lnx
2
y=2log
e
x x=2e
y
czyli funkcjia odwrotna y=2e
x
czyli dobrze przekszatalcilam logarytm?
27 sty 17:45