matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ddds
xcd:
e
x
−1
(e
x
−1)'(e
x
+1) − (e
x
−1)(e
x
+1)'
(
)' =
=
e
x
+1
(e
x
+1)
2
(e
x
)(e
x
+1) − (e
x
−1)e
x
ile to się będzie równać?
(e
x
+1)
2
27 sty 14:52
asdf:
a*a = a
2
(a
x
)
y
= a
x*y
klucz do sukcesu
27 sty 14:55