matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciąg (log4 80 ; k; log4 0,2 ) jest arytmetyczny. wobec tego k=?
Alan:
ciąg (log4 80 ; k; log4 0,2 ) jest arytmetyczny. wobec tego k=?
26 sty 18:03
Dominik:
2k = log
4
80 + log40,2 z wlasnosci ciagu arytmetycznego
26 sty 18:05