matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
A:
U { 8
1
4
: 2
3
7
} / { 4
−
3
}
26 sty 16:52
RaV:
wydaje mi sie że to będzie 2
1
1 ponieważ: (8
14
: 2
37
) : (4)
−3
= 2
42
: 2
37
: 2
−6
= 2
5
− 2
−6
= 2
11
26 sty 17:46
RaV:
Przepraszam : 2
11
26 sty 17:47
A:
Dziękuję bardzo ; )
26 sty 17:51