matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pocchodna f-cji
Kasia :
pochodna funkcji: f(x)=
√
x
2
+1
25 sty 19:44
asdf:
1
y' =
* (x
2
+1)'
2
√
x
2
+1
dalej sama
25 sty 19:50
Eta:
1
x
f
'
(x)=
*(x
2
)
'
=
2
√
x
2
+1
√
x
2
+1
25 sty 19:51