matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
HELP!! ... Wyznacz zbiory A ∪ B, A ∩ B, A' ∩ B'.
Easy:
Wyznacz zbiory A ∪ B, A ∩ B, A' ∩ B'. A = { x ∊ R : | x − 1 | = 1 − x }, B = { x ∊ R : | 2x − 1 | = 2x − 1}
24 sty 23:03