matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz a1 oraz r mając dane ; a6 − a4 =1 i a5 -a13=16 Bardzo Ważne
Barabasz:
Wyznacz a1 oraz r mając dane ; a6 − a4 =1 i a5 −a13=16
24 sty 17:31
Mati_gg9225535:
https://matematykaszkolna.pl/forum/182259.html
24 sty 17:32
Barabasz:
To inny przykład jest niz ten w linku
24 sty 17:34