matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Adam56767:
1+i
√
3
(
)
28
1−i
24 sty 16:31
M:
13 sty 06:04
Mariusz:
1
√
3
2*(
+i
)
2
2
1
i
√
2
(
−
)
√
2
√
2
π
π
2*(cos(
)+isin(
))
3
3
π
π
√
2
(cos(−
)+isin(−
))
4
4
2
π
π
π
π
(cos(
−(−
)) + isin(
−(−
)))
√
2
3
4
3
4
7π
7π
√
2
(cos(
)+isin(
))
12
12
1
1
=2
14
(cos((16+
)π)+isin((16+
)π))
3
3
1
√
3
=2
14
(
+i
)
2
2
=2
13
(1+i
√
3
) =8192(1+i
√
3
)
13 sty 14:34