prosze was o pomoc tylko zeby bylo obliczone wszystko bo mi wzory niestety nic n
anusia111: Dane są trzy kolejne wierzchołki prostokąta ABCD:
A=(−5, −3) B=(−2, 0) C=(−7, 5)
a)napisz równanie okręgu opisanego na tym prostokącie
b)oblicz jego pole oraz długość okręgu
7 cze 21:42
anusia111: Pomożecie

?
7 cze 22:04
Eta: Napisałam Ci w poprzednim Twoim poście
7 cze 22:18
anusia111: Eta ale chodzi mi o to zebys mi towszystko poobliczala bo ja nie potrafie:( a jutro musze to
oddac
7 cze 22:46
anusia111: dzieki wielkie
7 cze 22:52