:)
Kaska: Hej
Narysuj wykres funkcji y= |2x−1| to wystarczy zrobić wykres funkcji g = 2x−1 a potem symetrię
względem osi x ?
24 sty 15:39
Aga1.:
24 sty 15:42
Kaska: czyli to spod osi wrzucam nad oś a to co było nad to zostaje ?
24 sty 15:43
Kaska: a jak będzie wykres funkcji
y = 3
|x|
24 sty 15:53
Aga1.: A jak wygląda wykres y=3x?
Jak z wykresu funkcji y=f(x) narysować wykres funkcji y=f(IxI)?
24 sty 15:58
Kaska: że to co po prawej to zostaje a to z lewej na prawą

?
24 sty 15:59
Kaska:
24 sty 16:03