matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
beti:
pochodna tg(cos
√
x
)
1
1
sin
√
x
cos
2
2
√
x
24 sty 14:45
asdf:
i?
24 sty 14:54
beti:
1
to jest moje wyliczenie f'(x)=
(COS
√
X
)'
COS
2
1
=
SIN
√
x
(
√
x
)'
COS
2
1
1
=
SIN
√
x
SIN
2
2
√
x
24 sty 15:00