matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rw
henio:
Para (x
n
,y
n
)jest rozwiązaniem oznaczonego układu równań: x−y = 1 x−y=2 co oznacza, że para jest rozwiązaniem?
24 sty 00:00
Mati_gg9225535:
x−y = 1 i x − y = 2 ? da sie tak ?
24 sty 00:02