matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
harris:
1
wykaż, że −log
a
b=
log
1/b
a
23 sty 22:02
asdf:
1
1
= log
a
(
) = log
a
b
−1
= −log
a
b
log
1/b
a
b
23 sty 22:03
zombi:
1
L=−log
a
b=log
a
b
−1
=log
a
1
b
=
=P
log
1/b
a
23 sty 22:04