matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przedstaw wyrażenie
zaq:
Przedstaw wyrażenie 2
√
2+
√
3
w postaci sumy dwóch liczb niewymiernych
23 sty 20:19
Eta:
1+
√
3
1+
√
3
√
2+
√
3
=
√
(
)
2
=
√
2
√
2
1+
√
3
2*
√
2+
√
3
=2*
=
√
2
+
√
6
√
2
23 sty 21:19
zaq:
O ja, dziękuję Ci bardzooo
24 sty 19:48
Eta:
Na zdrowie
24 sty 19:57