rozwiaz
Rysiek z klanu: rozwiaz rownosc metada macierzy
x+y+z+t=0
x+2y+3z+4t=0
x+y+2z+2t=0
x+2y+3z+2t=2
prosze o rozwiazanie bo z opisowki nic nie czaje a na przykladach zrozumiem z gory dzieki
23 sty 19:49
23 sty 19:50
Nienor: Rysiek jak niby mamy ci tu macierz napisać?
23 sty 19:56
Rysiek z klanu: co za cholerstwo ni h nie czaje wrrr..
23 sty 20:27
adrian: Zerknij na rozwiązanie układow liniowych.
W tym przykładzie jest krok po kroku napisane
23 sty 20:29
FredS: może ktoś zajrzeć do mojego zadanka? plz
23 sty 20:33