matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Ania:
Rozwiąż równanie log0,5x=4
23 sty 17:30
zombi:
x=(
1
2
)
4
23 sty 17:32
Ania:
Ja bym chciała wiedzieć jak do takiego wyniku dojść
23 sty 17:38
zombi:
log
a
b=c ⇒ a
c
=b własność logów
23 sty 17:48