pomocy!!
aldonka: oblicz cztery poczatkowe wyrazy ciagu an=log2 2n pliss to bardzo wazne
23 sty 16:45
pigor: jeśli to jest a
n= log
22n , to :
a
1= log
21= 0,
a
2= log
22= 1,
a
3=log
23 ,
a
4=log
24=log
22= 2log
22= 2*1= 2 .
23 sty 17:41
zombi: a1=log22 pigor, czyż nie?
bo tam jest 2n
23 sty 17:46
aldonka: dziekuje
23 sty 17:56
kubkow: Aldonka zauważ, że jest to źle zrobione..
23 sty 17:57
pigor: ... no jasne , przepraszam wszystko trzeba "przesunąć" razy 2 ;
zombi dziękuję . ...

a
1= log
22*1= log
22=1
a
2= log
22*2= log
22
2=2log
22=2*1=2
a
3= log
22*3= log
26
a
4= log
22*4= log
22
3= 3log22= 3*1= 3 . ...
23 sty 17:59
aldonka: ok ok dzieki ze chcialo ci sie jeszcze raz pisac i to poprawic
23 sty 18:17