potrzebny namalowany wykres
maro224: narysuj wykres :
n=1 mamy 4
n=4 mamy 1
| | 5 | | 6 | |
współżędne a1=(1,4), a2=(2 |
| ), a3=(3 |
| ), a4=(4,1) |
| | 3 | | 5 | |
23 sty 15:46
maro224: prosze o pomoc pilne
23 sty 15:54
krystek: Zaznacz w układzie współrzędnych punkty podane
23 sty 15:58
maro224: ale ja potrzebuje to zobaczyć żeby dobrze namalować
23 sty 16:03
krystek: Namalować możesz obraz ,a tutaj masz zaznaczyć punkty o danych współrzędnych.
23 sty 16:08
maro224:

czy to tak ma być?
23 sty 16:11
krystek:

To ma być ,sądzę wykres ciągu.
23 sty 16:13
maro224: niech ktoś mi to narysuje prosze


!
23 sty 16:35