matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wzory skr mnozenia
Kasia:
jak to mozna obliczyc?
√
7−4
√
3
23 sty 11:31
camus:
P{7−4
√
3
} =
√
4+3−4
√
3
=
√
4−4
√
3
+3
=
√
(2−
√
3
)
2
=|2−
√
3
|=2−
√
3
23 sty 11:35
asdf:
układem równań: a
2
+ b
2
= 7 2ab = 4
√
3
23 sty 11:40