matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz wartosc wyrazenia
kasia:
a)α=45'' b)α=39'' c)α=60'' d)α=55,5''
23 sty 11:25
kasia:
prosze o rozwiazanie
23 sty 11:26
magda:
5+55√−55+45√
30 wrz 18:13
Mila:
A gdzie masz [P{Kasiu]] to wyrażenie? Przepisz treść zadania z książki.
30 wrz 18:16