matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
błagam o pomoc
prelcia:
x
2
+ y
2
= 2 x+y=2 x=y=1
22 sty 21:57
prelcia:
udowodnij
22 sty 21:57
Mateusz:
Skoro x
2
+y
2
=2 i x+y=2 no to: x
2
+y
2
=x+y... dalej kombinuj sam/a
22 sty 22:19
T:
a co tu udowadniać ... poprostu rozwiąż −
22 sty 22:35