matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Niunia:
3
√
−0,04
*
3
√
−0,36
*
3
√
−0,12
=
22 sty 18:52
Niunia:
Proszę o pomoc
22 sty 18:57
ICSP:
=
3
√
−0,001728
=
3
√
0,000000
*
3
√
−1728
= 0,01 * −12 = −0,12
22 sty 19:04
Niunia:
Wielkie dzięki
22 sty 19:08