oblicz
mila13: (√0,75+√3)2
22 sty 18:27
Aleks: ze wzozwdu a2 *2ab + b2
22 sty 18:29
Aleks: ze wzoru a2 +2ab + b2
22 sty 18:29
mila13: tak wiem, ale prosilabym o obliczenie bo mi wynik nie wychodzi
22 sty 18:31
anita: 0,75+3+3=6.75
22 sty 18:32
Aleks: 0,75 + 2 * √225 + 3 = 3,75 + 2√225
22 sty 18:34
anita: @Aleks co Ty tworzysz

(
√0,75)
2=0,75
2*
√0,75*
√3=2
√2,25=3
(
√3)
2=3
więc 0,75+3+3=6,75
22 sty 18:37
zombi: 34+2√34*3+3
22 sty 18:37
Aleks: anita wyluzuj czupapupsa, przecinek zgubilem
22 sty 18:59