matematykaszkolna.pl
forum dla studentow misia: ZNA KTOS PODOBNE FORUM,ALE DLA STUDENTOW? potrzebuje pomocy w zadaniach z interpolacji i tutaj ciezko znalezc kogos kto bylby chetny pomoc... pewnie wiekszosc osob nie przerabiala tego materialu... Jesli znalibyscie jakies fajne stronki prosze napiszcie emotka
22 sty 14:46
Artur z miasta Neptuna: Misiu ... A bys sie zdziwial ilu tu studentow matematyki zaglada
22 sty 14:59
misia: aktualnie szukam pomocy z metod numerycznych, wlasciwie nie wiem czy one sa na kazdych studiach. jestem na IIroku, i z iteracjami mam powazny problem a jutro kolokwium ;x
22 sty 15:02
Artur z miasta Neptuna: To sie szybko obudzilas ... ja moge sie przyjrzec ale dopiero wieczorem. A numerki sa kazdej (lepszej) uczelni na kierunku matematyka
22 sty 15:06
misia: ucze sie od kilku dni, po prostu wczesniej mi wycodzily inne tematy, z tym mam problem. jest ostatni− ciezko zeby wlasnie w tym momencie sie nie okazal najtrudniejszy... mało kto sie uczy od tylu emotka a inne zaliczenia i przedmioty tez byly i są...stad wiadomo, wszystko sie robi nie do konca na bieżąco.
22 sty 15:11