matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
RENIA:
proszę o pomoc oblicz log
4
2+log
4
8 oblicz log
5
100−log
5
4
7 cze 14:08
Eta:
1/ log
4
2*8 = log
4
16=2...... bo 4
2
= 16 2/ log
5
100
4
= log
5
25=2 ... bo 5
2
= 25
11 cze 21:49