proszę o pomoc
James003: Naszkicuj wykres funkcji f(x)=||x−2|−2|−2
22 sty 00:42
Artur z miasta cwel: idz sie uczyc gdzie indzie jnieuku
22 sty 00:47
tech: Rysujesz wartość bezwzględną z |x−2|, przesuwasz o 2 jednostki w dół, później to co jest na
dole przerzucasz na górę, a na koniec znowu 2 jednostki w dół.
22 sty 08:36
tech: Rysujesz wartość bezwzględną z |x−2|, przesuwasz o 2 jednostki w dół, później to co jest na
dole przerzucasz na górę, a na koniec znowu 2 jednostki w dół.
22 sty 08:36
Aga1.:

1) y=x−2 − kolor szary
2) y=Ix−2I− kolor czerwony
3) y=Ix−2I−2 −kolor pomarańczowy
4) y=IIx−2I−2I − kolor różowy
5) y=IIx−2I−2I−2 − kolor niebieski
22 sty 09:32