matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdzi ktios?:D
Kawonowy ^^:
−3x
2
+4x−14>0 −3x
2
+4x−14=0 a=−3 b=4 c=−14 Δ=−176 x∊R brak miejsc zerowych ,ramiona funckji skierowane ku dołu
21 sty 22:58
T:
Błąd w Δ .. a odpowiedź
?
21 sty 23:04