matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysuj wykres funkcji f(x)= 3^x , a nastepnie wykres funkcji g(x)= -f(x)
Krzysiek :
Narysuj wykres funkcji f(x)= 3
x
, a nastepnie wykres funkcji g(x)= −f(x)
21 sty 19:06
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2350.html
21 sty 19:08
Krzysiek :
dzieki
21 sty 19:16