sprawdzenie poprawnosci
marych: Dana jest funkcja f(x) = cos2x − sinx|sinx| x∊<−2π,2π>
a) narysuj funkcje f(x)
|sinx|={ sinx x∊<−2π,−π>U<0,π>
−sinx x∊(−π,0)U(π,3/2 π)}
czyli tak f(x)={cos2x x∊ x∊<−2π,−π>U<0,π>
1 x∊(−π,0)U(π,3/2 π)}
moze ktos powiedziecz czy to jest dobrze zrobione, ajesli nie to naprowadzic?
21 sty 16:49
Artur_z_miasta_Neptuna:
wersja druga prawidlowa (prawie ... zły końcowy przedział)
21 sty 16:51
marych: to jak ma to wygladac...obydwa zamkniete?
21 sty 16:58
Artur z miasta Neptuna:
Nie ma byc do 3/2pi tylko do 2pi
21 sty 17:19
marych: 
21 sty 17:49
marych: aha to juz widze...ok dzieki
21 sty 17:50