matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.dobrze?
Letty:
Napisz kilka pierwszych wyrazów ciągu określonego następująco:
1
a
n
= (−1)
n+1
*
n
a
1
=1
1
a
2
= −
2
1
a
3
=
3
1
a
4
=−
4
1
a
5
=
5
21 sty 13:27
Artur_z_miasta_Neptuna:
dobrze
21 sty 13:29