.................................
PROBLEM:
Zadanie do zrobienia za kasę
Wyznaczyć wartości własne i funkcje własne dla następującego problemu Sturma−Liouville'a
x2y'' + 4xy' + λy = 0
y(1)=0
y(e)=0
21 sty 13:24
Artur_z_miasta_Neptuna:
a za jaką kasę

y(x) = 0
21 sty 13:28
PROBLEM: ma być rozwiązanie nietrywialne...
21 sty 13:29
Artur_z_miasta_Neptuna:
nie zostało to doprecyzowane ... proszę o zapłatę
21 sty 13:31
Artur_z_miasta_Neptuna:
przy tych warunkach brzegowych rozwiązanie trywialne jest jedynym rozwiazaniem
21 sty 13:32
PROBLEM: kurcze, lipa.
W takim razie kasy nie będzie

dasz do siebie maila, nr kom, cokolwiek ?
21 sty 13:35
Artur_z_miasta_Neptuna:
hmmm kasy nie będzie
a ja się tak namęczyłem
aż wolframa odpaliłem
łeeeee
tak się nie bawię
21 sty 13:38
PROBLEM: A tak poważnie dasz maila albo coś?
21 sty 13:42
Artur_z_miasta_Neptuna:
bondyros@interia.pl
nie pisać gdy śpię, jem albo sie nudze
21 sty 13:47
PROBLEM: chyba się poddaję, boję się Ciebie
21 sty 13:48
Artur_z_miasta_Neptuna:

haha
czułem że tak będzie
21 sty 13:49
PROBLEM: no to nie strasz ludzi
21 sty 13:50
Artur_z_miasta_Neptuna:
ja nie straszę tylko robię odpowiedni grunt

lepiej przygotowac na najgorsze ... przynajmniej nikt nie będzie niemiło zaskoczony
21 sty 13:51
PROBLEM: mail poszedł
21 sty 13:59
PROBLEM: czekam na odpowiedź
21 sty 14:33