matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozpisałam to jakoś ale nie wiem czy to o to chodzi i czy dobrze jest. :)
Letty:
Zastosuj dwumian Newtona dla : (2x−1)
5
= = 32x
5
− 80x
4
+ 80x
3
− 40x
2
+ 10x − 1 =
21 sty 13:22
Letty:
sprawdzi ktoś?
21 sty 13:39
Letty:
21 sty 15:20