matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
madziur:
3
√
3
x
6
√
3
= ? ? ? nie wiem czemu ale ma wyjsc
√
3
21 sty 12:30
camus:
3
√
3
*
6
√
3
=3
1
3
*3
1
6
=3
1
3
+
1
6
=3
3
6
=3
1
2
=
√
3
21 sty 12:39