matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdzi mi to ktoś??
Letty:
Oblicz:
π
π
π
tg
* ctg
+ sin
6
3
4
=
π
cos
6
√
3
√
3
√
2
*
+
3
3
2
=
√
3
2
1
√
2
+
3
2
2+3
√
2
6
2+3
√
2
=
=
√
3
2
√
3
2
3
√
3
21 sty 12:27
dzakuboo:
ja bym jeszcze usunął niewymierność na wszelki wypadek
21 sty 12:33
Letty:
√
3
(2+3
√
2
)
=
tak może być?
9
21 sty 12:38