matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wektory
agnieszka:
Dla jakich m∈Rwektory a⃗=p⃗+mq⃗,b⃗=3p⃗+q⃗są prostopadłe, gdy |p⃗|=1,|q⃗|=2, kąt(p⃗,q⃗)=23π?
20 sty 20:56
agnieszka:
kąt miedzy p i q jest 2/3 a nie 23
20 sty 21:07