matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ZESPOLONE
Nina :
Cześć! Potrzebuję pomocy!
1
√
3
x
4
−
−
i =0
2
2
20 sty 20:31
Janek191:
1
√
3
x
4
− −− − −− i = 0 2 2 1
√
3
x
4
= −− + −− i 2 2 Trzeba teraz policzyć 4 pierwiastki z liczby zespolonej.
20 sty 20:51