matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asdfaf
kalambur:
sinx−cosx=1 Oblicz sinx+cos
2
x
20 sty 20:01
kalambur:
qwtog[[ag
20 sty 20:20
kalambur:
agl;kaslg
20 sty 20:38
kalambur:
no pomozcie proszę
20 sty 21:08
Mila:
sinx−cosx=1
π
x=
lub x=π
2
π
π
sin
+(cos
)=1+0=1
2
2
sinπ+(cosπ)
2
=0+(−1)
2
=1
20 sty 21:17