Bezwzględna
Maliniak: Zatrzymałem się w połowie zadania. Mam takie równianie i musi mi wyjść 4, mógłby mi to ktoś
rozpisać?
a=|2+√3|+|2−√3|
20 sty 18:37
Ajtek:
Czego nie wiesz?
20 sty 18:38
Saizou : a=2+√3+2−√3=4
20 sty 18:39
Ajtek:
Cześć
Saizou 
.
20 sty 18:39
Saizou : witaj Ajtek
20 sty 18:40
T:
... zauważ, że oba wyrażenia pod modułami są większe od 0
zatem znaki modułu możesz pominąć ... i masz co chciałeś −
20 sty 18:40
Maliniak: nie było pytania, chyba mózg mi się już zlansował od tej nauki...
20 sty 18:44