matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tożsamość..
Karo:
1
ctg
2
x+tg
2
x+2=
cos
2
x*sin
2
x
wie ktoś ?
20 sty 18:33
Saizou :
cos
2
x
sin
2
x
+
+2=
sin
2
x
cos
2
x
cos
4
x+sin
4
x
+2=
sin
2
xcos
2
x
cos
4
x+2sin
2
xcos
2
x+sin
4
x
=
sin
2
xcos
2
x
(cos
2
x+sin
2
x)
2
=
sin
2
xcos
2
x
1
sin
2
xcos
2
x
20 sty 18:37
Karo:
dzięki !
20 sty 18:45