zad testowe
vvvred: krotkie zadanko testowe...
v to przestrzen wektorowa. przeksztalcenie t*v−>v spelnia warunek:
t(−v)=t(v)?
t(3v)=−3t(v)?
t(−3v)=3t(v)?
nie mam pojecia ktora zaleznosc jest prawdziwa ...
20 sty 14:44
vvvred: prosze o pomoc:(
20 sty 15:30
PW: Nie bardzo rozumiem co to jest t*v − mnożysz przestrzeń wektorową v przez liczbę t?
20 sty 15:40
vvvred: chyba tak... w zad jest kropka wiec chyba mnozenie.
20 sty 19:57
PW: Potrzebna jest sensowna treść zadania. Ta nie jest.
20 sty 21:24
vvvred: to jest cala tresc tego zadania...
20 sty 23:30
vvvred: "v to przestrzen wektorowa. przeksztalcenie t*v−>v spelnia warunek:
t(−v)=t(v)?
t(3v)=−3t(v)?
t(−3v)=3t(v)?"
tylko tyle. nic wiecej.zadanko testowe. zeby odo Tak lub Nie
20 sty 23:31