matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
Fre4kone:
całka e
√
x
/
√
x
* dx
20 sty 13:11
Rafał P.:
t =
√
x
20 sty 13:17
ogipierogi:
t=
√
x
t
2
=x 2tdt=dx
e
√
x
e
t
∫
dx=∫
2tdt=...
√
x
t
20 sty 13:27