matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz pochodna
patrycja:
arctg pierwiastek z x
2
−1
20 sty 10:20
ZK:
1
1
=
*
*2x
1+x
2
2
√
x
2
−1
20 sty 22:41
Mila:
1
2x
(arctg(
√
x
2
−1
))'=
*
=
1+(x
2
−1)
2
√
x
2
−1
1
=
x
√
x
2
−1
20 sty 23:20