matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michał:
Co to jest siła tarcia? Oblicz i rozłóż siły na równi pochyłej o kącie nachylenia alfa.
19 sty 17:19
ZK:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=r%C3%B3wnia%20pochy%C5%82a&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FR%25C3%25B3wnia_pochy%25C5%2582a&ei=BMz6UIvDHKX74QSLnYCQCg&usg=AFQjCNFPKT3DS2r0V-e29nEwU6V90lDAmw
19 sty 17:39
ZK:
http://www.google.pl/search?q=r%C3%B3wnia+pochy%C5%82a&hl=pl&tbo=u&rlz=1T4PRFA_plPL433PL437&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=4sz6UOqrFZTZ4QSJ1oH4DA&ved=0CDcQsAQ
19 sty 17:42