matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
magda:
ile wynosi pochodna ( lne
2
)' wiem że lne
2
= 2lne ale nie wiem ile wynosi pochodna (lne
2
)'
19 sty 13:26
ICSP:
ln e = 1 lne
2
= 2 (2)' = 0
19 sty 13:27
magda:
dzięki
19 sty 13:29